Halsband – Paw red

Oorspronkelijke prijs was: €35,95.Huidige prijs is: €29,95.

Het gebruik van de kleuren merlot rood en cafe latte geeft de halsband een verfijnde uitstraling. De combinatie van deze warme, rijke kleuren zorgt ervoor dat je trouwe metgezel er modieus uitziet, ongeacht het seizoen.

Het hoogtepunt van deze halsband is het bedeltje in de vorm van een hondenpootje. Dit schattige en speelse detail voegt een vleugje charme toe aan de halsband en benadrukt de liefde en toewijding die je hebt voor je harige vriend.

SKU: WW02-23 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

De paracord halsband in de kleuren merlot rood en cafe latte is een stijlvolle en duurzame keuze voor jouw trouwe viervoeter. Met een breedte van 27 mm biedt deze halsband niet alleen comfort, maar ook de nodige stevigheid tijdens wandelingen en andere avonturen.

De paracord halsband is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Het gebruik van hoogwaardige paracord maakt deze halsband uiterst duurzaam en slijtvast. Paracord is bekend om zijn sterkte en betrouwbaarheid, waardoor je erop kunt vertrouwen dat deze halsband je huisdier veilig en comfortabel houdt.

Extra informatie

Halsomvang

34-37cm, 37-40cm, 40-43cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Halsband – Paw red” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *