Halsband – Orange leafs

Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €19,95.

De halsband is geweven met hoogwaardig paracord in warme, herfstachtige kleuren. Deze kleuren roepen direct de sfeer op van knisperende bladeren en veranderende landschappen. De kleurencombinatie is zorgvuldig gekozen om precies de juiste herfstvibe uit te stralen.

Als kers op de taart is er een bedeltje in de vorm van oranje blaadjes aan de halsband bevestigd. Dit bedeltje is niet alleen een subtiel herfstig accent, maar ook een symbool van de prachtige transformatie die de natuur ondergaat tijdens dit seizoen. Het voegt een speelse touch toe aan de halsband en maakt het perfect af.

SKU: WW03-23 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Een prachtige herfstachtige paracord halsband, geïnspireerd door de kleuren van dit magische seizoen. Deze unieke halsband is met veel liefde handgemaakt en heeft een breedte van 38 mm, waardoor het een opvallend accessoire is voor jouw trouwe viervoeter.

Naast het esthetisch aantrekkelijke ontwerp, is deze halsband ook uiterst functioneel. Het sterke en duurzame paracord zorgt ervoor dat je hond veilig is en de halsband comfortabel kan dragen tijdens wandelingen en andere activiteiten.

Extra informatie

Halsomvang

32-35cm, 34-38cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Halsband – Orange leafs” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *